• UITNODIGING
  WOENSDAG 31 AUGUSTUS
  SPORT- EN CULTUURDAG BIJ AZ IN ALKMAAR
  Kom woensdag 31 augustus naar het AZ stadion en volg
  leuke sport- en cultuurworkshops!

  SPORT- EN CULTUURDAG BIJ AZ
  Woensdag 31 augustus organiseren de AlkmaarPas en het Jeugdfonds Sport en Cultuur een sport- en cultuurdag in het AZ stadion voor kinderen t/m 12 jaar en jouw zoon/dochter is hiervoor uitgenodigd!
  Je kind maakt deze dag kennis met verschillende sporten en culturele activiteiten zoals voetbal, basketbal, karate, dans en muziek door drie verschillende workshops te volgen.

  PROGRAMMA 31 AUGUSTUS


  14.30 - 15.00 uur inloop, registratie van de kinderen

  15.00 - 15.20 uur opening, uitleg en startschot

  15.30 - 17.15 uur workshops

  17.15 - 17.45 uur afsluiting

  Is je kind ergens enthousiast over en wil hij/zij lid worden van
  een vereniging, muziek- of dansschool? Dat kan!
  Er is geld beschikbaar voor kinderen uit gezinnen met een lager inkomen, zoals de budgetten op de AlkmaarPas en het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Dit fonds betaalt niet alleen lesgeld en contributie, maar ook benodigdheden zoals voetbalschoenen, een balletpakje of een hockeystick!
  Als ouder ben je welkom om te blijven in het stadion! Er is een informatiemarkt over de regelingen, een activiteit en uiteraard kunnen ouders even bij hun kind kijken tijdens de workshops!
  De officiƫle uitnodiging waarin staat welke workshops er zijn en hoe het aanmelden werkt volgt snel! Maar noteer alvast 31 augustus in jullie agenda. We hopen jullie daar te mogen verwelkomen!
  Hartelijke groet,
  AlkmaarPas & Jeugdfonds Sport en Cultuur Miriam Dekker
  (072-5112254 /info@alkmaarpas.nl)