• Koedijk - De Rijp

Op deze mooie zondag was er de allerminst saaie wedstrijd tussen Koedijk en de Rijp. Na de offday van vorige week en het zware programma in het vooruitzicht was het zaak om de 3 punten in Koedijk te houden. De Rijp gebruikte de volle 106 minuten die de wedstrijd zou duren de lange bal en liet best wel wat ruimtes voor Koedijk. Tom had de prima keeper van de gasten al een keer getest met een geplaatste vrije trap en zijn volgende vrije trap kwam via Remco bij Luc die de 1-0 maakte. Binnen 2 minuten was het alweer gelijk, toen de Rijp vanuit de kluts de 1-1 maakte. Dit zou ook de ruststand zijn, maar in de kleedkamer was men overtuigd dat de 3 punten binnengehaald zouden worden. De Rijp begon beter aan de 2e helft, was ook dreigender dan de 1e en werd gesterkt of verlamd door hun trainer die erg nadrukkelijk aanwezig was. Na 68 minuten negeerde de scheidsrechter eindelijk een keer het vlagsignaal van zijn assistent van de gasten en kon Kevin na een assist van Stan de 2-1 maken. Nog meer werd de spits van de gasten hierna gezocht en tot verbazing van Koedijk en sommige spelers van de Rijp ging de bal na 78 minuten op de stip. De Rijp miste dit cadeau en Koedijk leek op rozen te zitten, leek want in minuut 88 ging de bal weer op de stip en nu was het wel raak. Met de tussenstanden op de andere velden geen ideale tussenstand en in blessuretijd stoomde Stan nog eens op op links en was Sven het eindstation voor de 3-2. Mooie ontlading op de bank en in het veld en klaar zou je denken. Er werd echter heel veel tijd bijgetrokken, de Rijp claimde nog een penalty en schoot nog rakelings naast (via Nick?). Na 106 minuten was het klaar en konden er 3 punten bijgeschreven worden. Wedstrijden tussen Koedijk en de Rijp, ze zijn nooit saai.

Koedijk: Vince Stan Gennaro Nick Stan Max Luc Sven Tom Remco Kevin